Kissie :/

Här är två bilder på kissie..
En på henne när hon e osminkad och en när hon e sminkad. Hon är så
himla ful när hon e osminkad!! Tur för henne att det finns smink!






// Anna


Kommentarer
Postat av: +

Detta är dessvärre sanningen om kvinnor i största allmänhet; de / ni ser ofta fruktansvärda ut utan smink, i jämförelse med när masken väl är på.



Konsekvensen av detta tillstånd, är att kvinnans makt - byggd på föreställningen om hennes sexuella värde och mannens genom bekräftelsen av sitt av Henne - är grundad på ren illusion.



Utan illusionen skulle hon vara tacksam om någon såg på Henne utan som bäst likgiltighet. Alla Hennes privilegium skulle upphöra.



Kvinnan har konstruerat en labyrint av ideal hon omöjligen kan leva upp till (och ut ur). Detta är hon förstås fullt medveten om och försöker därför avleda uppmärksamhet från sin inre häxa genom att påpeka den hos andra.

2012-01-22 @ 04:00:06
Postat av: Jessica

Till "+": Visst är skönhet/makt en illusion då det kommer utav en mask av flera lager smink. Dock är det inte ALLA kvinnor som sminkar sig massor varje dag. Jag är ett exempel; sminkar mig i princip aldrig på vardagar, och bara lite mascara på helgerna för att få mörka ögonfransar. Som ett resultat får man faktiskt ett fräschare utseende, då huden inte äts upp av brunkräm, puder osv.

Du har verkligen en tendens att dra alla över en kam vilket är fel. Naturlig skönhet existerar och jag själv anser att man kan förstöra ett utseende genom att följa massa trender.

Kvinnan är det "täcka könet", men har inte själv konstruerat en labyrint av ideal. Labyrinten kommer utav allas påverkan, och alla (både män och kvinnor) har ett ansvar.



Angående Kissies utseende: jag tycker inte att hon är ful, men hon är väldigt smal, tycks inte ha några ögonbryn och dålig hy. Dessutom har hon förstorat brösten vilket resulterat i konstig proportion mellan bröst och kropp.



Dålig hy kommer kanske utav för mycket smink. Ögonbrynen har nästan noppats bort helt, för att hon ska kunna fylla i en önskansvärd form antar jag.

Det som är fult är budskapet hon förmedlar då många unga tjejer läser hennes blogg och har henne som förebild! Det som är fult är att Kissie också varit en liten flicka som växt upp och fått tanken att man måste vanställa sitt utseende för att se bra ut. Och det riktigt fula är att under alla masker som samhället vill att vi ska ta på oss finns riktiga människor och riktig skönhet.

2012-01-24 @ 23:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0